Verklaringen over onze spoedcursussen Spaans

Mary-Rose Devries

Ik wilde je even laten weten dat ik weer van de week genoten heb van m'n intensieve Spaanse lessen bij Adela en haar familie.

Heb net als de eerste keer veel geleerd, Adela is een hele goede lerares en ik vond het heel fijn om bij haar thuis te zijn samen met haar lieve familie!

Ik hoop weer een andere keer terug te kunnen komen.

Luc Vanbecelaere

Graag zou ik de staff van DialoguE in Spa en in Barcelona bedanken voor mijn onderdompeling in het spaans van vorige week.

Alhoewel ik laat had geboekt is alles erg vlot verlopen. Mijn dank aan Adela Carascosa Mota voor haar engelen geduld . De leermethode bleek anders en efficient. Bij momenten was de kursus confronterend maar het schonk veel voldoening.

Ook een grote dank aan Manolo en Nani voor hun gastvrijheid en de interessante discussies; voor het constant corrigeren van mijn uitspraak tijdens de vele spaanse maaltijden (desayuno, almuerzo,comida ,merienda & cena).

Veel sukses en tot de volgende keer.

Hasta luego.

Mary-Rose Devries

UBS

Adela, Manolo en Adela's moeder (Nani) waren heel lief voor me geweest en vond het heel fijn om bij hun in huis te zijn. Ze hebben ook een schat van een dochter (Martina) en 2 hele mooie en lieve honden!! Hun huis is een hele fijne en rustige plek om te studeren en de lessen te volgen, ook heel fijn om je eigen privacy te hebben beneden om na de lessen wat te kunnen studeren.

Ik heb van m'n lessen genoten en vind Adela een hele goede lerares!

 
 
website gemaakt door dyzyx.com