Uw verklaringen over onze spoedcursussen Frans

Ik apprecieer de aanpak van DialoguE

Paul DM. Zaventem

Ik ben een freelance ICT management consultant.

Binnen een week was ik uitgenodigd voor een gesprek over een nieuwe opdracht bij een tweetalig bedrijf. 

Omdat het 15 jaar geleden was dat ik nog Frans heb moeten spreken in een professionele context, contacteerde ik DialoguE voor een tweedaagse immersie cursus Frans.

Nog datzelfde weekend was er een plaats vrij en kon ik intekenen.

Ik apprecieer de aanpak van DialoguE om snel te detecteren waar de zwakke punten zitten in mijn kennis Frans om vervolgens twee dagen lang op het verbeteren van deze punten te werken. 

 

Onvergetelijke ervaring in het Frans

Ward B.

Terwijl Europa op een lockdown afstevende, dompelde ik mezelf onder in een onvergetelijke ervaring van taal, cultuur en culinaire hoogstandjes.

Ik heb genoten van de gastvrijheid, de rust en ook de aandacht voor de Franse lessen, alles in een Corona-proof omgeving.

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke week.

Ik verlaat DialoguE niet alleen met een taalbasis, maar ook met een rijke ervaring.

 

Geen betere manier om Frans te leren

Sylvie

Ik heb genoten van het taalbad Frans in Visé.

Het was een intense week, heel leerrijk en heel gezellig.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om Frans te spreken.

Jean-Luc is heel geduldig en past de lessen aan waar nodig, aan uw eigen behoeften.

Ik ken geen betere manier om Frans te leren op zo’n korte termijn. Een echte aanrader!

 

Het Franse taalbad werd ervaren als bijzonder goed

Walter W
Business Development Manager

Het Franse taalbad bij DialoguE werd ervaren als bijzonder goed!

Geen algemeen pakket voor meerdere cursisten, een persoonlijke aanpak op maat van de noden; zinsbouw, vervoegingen en specifieke woordenschat. Deze werden in functie van de voorziene tijd zo optimaal mogelijk bijgewerkt.

Daarenboven was ik continu (van bij het ontbijt tot het avondmaal) in Franse conversatie met mijn persoonlijk coach. Meer bad kon het niet zijn.

Ook de huislijke ongedwongen sfeer, de toegewijde gastvrouw en de heerlijke maaltijden met aangepaste wijn maakten het een zeer aangenaam maar vooral nuttig verblijf.

Dank!

 

Beste manier om snel en secuur de Franse taal te beheersen

RJ

Comways
CTI Solutions Support

Het Dialogue center was een goede ervaring om mijn absolute nul kennis van Frans goed en gedegen te verbeteren naar een basis niveau.

De persoonlijke aanpak en het repeteren en verbeteren gedurende de gehele dag mede door de onderdompeling methode was voor mij de beste manier om snel en secuur de Franse taal te beheersen.

Het is geen vergelijking met het school of classicale Frans. Door de 1 op 1 methode wordt je gedwongen gedurende heel de les op te letten en antwoord te geven. Ook worden de lessen dan nog eens interessant gehouden door de persoonlijke touch.

Ook de stad is heel mooi om je lessen te repeteren. Ik heb zeker genoten van de omgeving tijdens mijn oefeningen en natuurlijk van het koken van de gastvrouwe.

Al met al was de ervaring bij Jean-Luc en Claudine zeer goed bevallen en ik zal het zeker aanraden!!

 

Klaargestoomd om een goed gesprek te voeren in het Frans

Isabelle Storm

DialoguE was voor mij zeer vruchtbaar omdat men begon met een analyse van mijn franse taalkennis, hierop werd verdergebouwd met een thema die ik zelf heb gekozen, waardoor mijn interesse gehalte zeer hoog bleef en ik zo de taal snel heb opgenomen.

Niet te vergeten is de warme, huiselijke sfeer gecombineerd met het lekkere eten die hebben gezorgd voor het thuisgevoel.

Zo ben ik klaargestoomd om een goed gesprek te voeren in het Frans.

 

Arjan van der Zanden

Alba Trading BV

Ik kan iedereen de cursus van DialoguE aanraden. Of je nu een starter bent of reeds iets gevorderd, altijd zul je in een week DialoguE meer progressie maken dan je op voorhand denkt.

De gebruikte lesmethode is zeer effectief en vooral zeer motiverend. Ik heb voor andere talen ook andersoortige cursussen gedaan. Het was echter nooit zo snel en effectief en tegelijkertijd zo leuk om te doen. De gebruikelijk demotivatie door een schoolse beoordeling met punten of een vergelijking met andere studenten bestaat niet bij DialoguE. Ook was je nog nooit op zo'n gezellige school als bij Jean-Luc en Claudine Godard in hun villa.

Door de individuele benadering wordt er precies ingezet op het niveau dat je hebt. Je wordt gestimuleerd op momenten en punten dat het gaat. Indien blijkt dat het even te snel gaat, wordt er enkel herhaald. In alle gevallen staat jet zelfvertrouwen van de student voorop. Zonder zelfvertrouwen is er namelijk geen kans om op een positieve manier iets te leren en zeker niet om in de vreemde taal te gaan praten.

Iedereen die wel eens thuis een taal heeft gestudeerd aan de hand van een boekje met zinnen en bijbehorende CD's met gesproken zinnen die herhaald moeten worden zal de voor- en nadelen hiervan onderkennen. De opzet is goed, maar de zinnen zijn niet bepaald praktisch bruikbaar en er is geen docent die kan corrigeren. Bij DialoguE worden per les dergelijke zinnen opgesteld die wel op jouw eigen situatie van toepassing zijn. Dit maakt dat de kans een stuk groter is ze ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken en horen bij het spreken van de taal. Daarnaast is er zeer veel aandacht voor kleine onvolkomenheden op alle vlak. Echter, in plaats van te corrigeren, wordt je door de docenten spelenderwijs geleid naar een betere vorm. Dit is zeer leerzaam én motiverend!

Uiteraard vergt deze vorm van individueel onderwijs een grote concentratie. Zowel van de student als van de docent. Bij DialoguE zul je verrast zijn van de professionaliteit en motivatie van de docenten. Dit is zeer aangenaam en besmettelijk. Na de week 'Immersion' is het ook niet klaar. Je eigen gepersonaliseerde zinnen dienen eindeloos herhaald te worden om ze te 'automatiseren'. En er dient natuurlijk in het Frans geconverseerd te worden. Bij DialoguE heb je laten zien dat dit kan, dus nu moet je het alleen nog doen.

Simon Broux

Ik vond het een buitengewone week waar ik ontzettend veel heb geleerd en terug opgevist!

De manier van lesgeven is zeer doelgericht en praktisch!

De gastvrijheid en het lekkere eten is zeer leuk!

Het is een echte aanrader voor iedereen die zijn frans wilt bijschaven en verbeteren!

Carl Vermeer

Directeur Regio Oost
NV STRABAG Belgium SA

Een taalbad bij Dialogue is niet alleen het leren van een taal maar een totale culturele inleving, de methodiek is efficient en men heeft vanaf de eerste dag het gevoel dat je een meerwaarde mee naar huis neemt.

Maarten van Oort

BTC Technology Centre
Netherlands

Ik zou graag willen zeggen dat deze cursus mij erg goed bevallen is. Ik heb in 1 week meer Frans geleerd dan gedurende 3 jaar op de middelbare school. Ik vond Frans een verschrikkelijk vak op school en was destijds dan ook erg blij dat ik andere vakken dan Frans kon kiezen. Deze 'afkeer' van Frans is mij jaren bijgebleven, eigenlijk tot vorige week.

De lesmethode die Dialogue hanteert is zo ongeveer het tegengestelde van de methoden die op scholen in Nederland worden gebruikt. Van het 'stampen' van woordjes en een overdaad aan grammatica wordt niemand blij, maar daartegen van het verplicht spreken in het Frans, ondersteund door een toegespitste hoeveelheid grammatica, heb ik zeer veel geleerd. De individuele lessen stimuleren het spreken in het Frans enorm en dat resulteert weer in veel minder remmingen om ook in het openbaar Frans te spreken.

Dat, gecombineerd met de professionaliteit van de leerkrachten, de aangename sfeer en de gastvrijheid bij Dialogue hebben ertoe geleid dat ik het weer leuk vind om (te proberen) in het Frans te praten. En dat gaat dan ook steeds beter.

Henriette ter Keurs

Weight-Watchers

In mijn nieuwe functie moet ik Frans kunnen spreken met een deel van mijn Franstalige collega’s. Ik ben door iemand die zelf les heeft gegeven gerefereerd om in Spa een talen cursus te volgen. Mijn doel was om (op een redelijk professionele) wijze een gesprek te kunnen voeren.

DialoguE is een instituut voor diegene die het meest bruikbare voor hen in één week wil leren. Hier wordt niet een klassiek schoolsysteem toegepast. Aanpassing op een bestaand programma is daardoor niet van toepassing. Er wordt een programma al gaande weg voor je vast gesteld. Dit programma is volledig gebaseerd op jou persoonlijke niveau en benodigdheden die duidelijk worden vanuit de eerste gesprekken die je met de professoren hebt. Ook deze kennismakingsgesprekken worden gebruikt als een les. Ervaring, kennis, geduld, duidelijke uitleg, praktisch, bruikbaar, professioneel en een goede sfeer zijn de kern woorden die bij Dialogue van toepassing zijn.

DialoguE is vergelijkbaar aan een bed en breakfast (inclusief lunch en diner) waar je volledig op gaat in het Frans. Men met weinig tijd en/of men die zo veel mogelijk in één week willen leren zitten hier goed. De lessen zijn allemaal privé en door het klein aantal deelnemers per week ontkom je niet aan het oefenen van de taal tijdens de lessen, de verschillende maaltijden en koffie pauzes.

Ik sta versteld van mijn vooruitgang in één week.

Meer zelfvertrouwen, betere spreekvaardigheid, de herkenning van intonatie (de muziek van de taal), betere schriftelijke kennis, herkenning van veelgebruikte spreekwoorden in de dagelijkse taal en kennis van mijn specifieke zakelijke taal zijn de voornaamste zaken die ik heb geleerd.

Mijn dank aan iedereen bij DialoguE voor hun inzet en bijdragen aan mijn vooruitgang.

Gretha In 't Veld

Hofima bv

L’immersion, onderdompeling van het zuiverste water in het Frans op elk gebied. Vanaf het moment dat men aanbelt tot het moment van vertrek is het Franse gastvrijheid gecombineerd met een unieke manier van lesgeven. Ik heb er erg veel van geleerd en mijn zelfvertrouwen om Frans te spreken is veel groter geworden. Ik zal de gezellige en zeer smaakvolle diners niet gauw vergeten als belangrijk onderdeel om te kunnen converseren met interessante mensen. Dank!

Verbeke Roel

Fleet and Technical Manager
BM-VERHUUR , The Cat Rental Store

Bij deze wil ik het volledig team nogmaals van harte bedanken voor de manier waarop mijn opleiding is verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgt, van het begin tot het einde. De proffesionele manier waarop de lessen werden aangepakt hebben me heel goed geholpen om mijn frans te verbeteren. Ik hoop dat ik in de toekomst nog wat tijd kan vinden om mijn niveau nog wat te verhogen bij jullie.

Bedankt en hopelijk tot ziens.

Martin Michel

Advocaat

Vooreerst mijn dank voor uw hartelijke ontvangst en uitstekende verzorging.

Tevens wens ik mijn waardering uit te drukken over de professionele en geïndividualiseerde aanpak van uw taalcursus. Een verrijkende onderdompeling in een aangename omgeving.

Maar zoals steeds….goede wijn behoeft geen krans !

Frederik TIREZ

Advocaat

Ik hield me eraan u nog eens te bedanken voor het zeer geslaagde taalbad! De aangename accomodatie, de vriendelijke en gekwalificeerde professoren, het lekkere eten,... maken het echt uniek. Ik volgde vorig jaar te Brussel ongeveer evenveel uren frans, doch de methode van jullie is zonder enige twijfel veel beter! Het zelfvertrouwen om frans te spreken is enorm gestegen, alsook spreek ik vloeiender frans dan anders. Het was zijn geld meer dan waard!

Guido Luybregts

Verhey Vlees BV

Dank voor de intensieve taaltraining Frans die ik twee weken gevolgd heb bij jullie.

Ondanks dat mijn niveau Frans bij aanvang toch nog ver beneden het basisniveau lag, hebben jullie het gepresteerd om mij binnen twee weken de taal op het gebied van verkoop behoorlijk bij te brengen.

Door de combinatie van de 1 op 1 formule, het geen ander taal spreken dan Frans, de kwaliteiten van de professoren, als mede de gehele ambiance ben ik ervan overtuigd dat Dialogue een unieke opleiding is en een deelnemer zeer snel vooruitgang kan boeken, indien de deelnemer voor de volle 100% gaat.

Vandaag was voor mij de eerste dag dat ik de Franse taal in de praktijk heb toegepast en met succes! Waar mijn vocabulaire drie weken geleden beperkt was tot een paar standaard zinnen en de woorden ‘Oui´ en ´No´ heb ik vandaag een verkoopgesprek kunnen voeren, waarbij uitwijking naar een andere taal niet nodig was.

Heer en mevrouw Godard bedankt voor de goede zorgen, de gastvrijheid en het heerlijke eten.

Amy De Baene

Graag wil ik jullie bedanken voor de fantastische week die ik in Spa beleefd heb.

Ik heb op een zeer aangename, ontspannende (niet-schoolse) wijze heel veel bijgeleerd; en niet alleen wat de franse taal betreft: ook over cultuur, wijn en andere zaken werd er veel gepraat aan tafel. Het systeem waarbij er enkel privélessen worden gegeven is uiterst efficiënt; je leert echt datgene wat voor jou belangrijk is.

De maaltijden waren heel verzorgd, lekker en afwisselend.

Kortom; ik zou heel graag nog eens terugkomen.

Hopelijk tot binnenkort,

Frederik Smet

9111 Belsele

Ik wil jullie en de leerkrachten hartelijk bedanken!! Ik ben geslaagd voor mijn examen Frans!! Het weekje DialoguE heeft me enorm goed geholpen en heb al veel reclame gemaakt voor jullie. Ook aan mijn docent Frans heb ik alle gegevens doorgegeven voor studenten die problemen zouden hebben.

Nu luister ik bijna elke dag naar het Franse journaal. Mijn Frans wordt er alleen maar beter op.

Vele groeten en doe ze ook aan de leerkrachten, die me heel goed hebben geholpen!

Verbeke Roel

Fleet and Technical Manager
BM-VERHUUR , The Cat Rental Store

Bij deze wil ik het volledig team nogmaals van harte bedanken voor de manier waarop mijn opleiding is verlopen.

Alles was tot in de puntjes verzorgt, van het begin tot het einde. De proffesionele manier waarop de lessen werden aangepakt hebben me heel goed geholpen om mijn Frans te verbeteren.

Ik hoop dat ik in de toekomst nog wat tijd kan vinden om mijn niveau nog wat te verhogen bij jullie.

Bedankt en hopelijk tot ziens.

Annelies Caluwaerts

Ik heb gisteren mijn resultaten gekregen van mijn herexamen van Frans dat ik 1 september heb moeten afleggen en ik ben geslaagd. Ik heb 12/20 gehaald, ik ben zeer tevreden met dit resultaat.

En daarvoor wil ik jullie nog eens bedanken!!!!! Het is dankzij Dialogue dat ik geslaagd ben. De cursus is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Viaene Tom

ik ben geslaagd.. j'ai réussi!

Frederik Smet

Ik wil jullie en de leerkrachten hartelijk bedanken!!

Ik ben geslaagd voor mijn examen Frans!! Het weekje dialogue heeft me enorm goed geholpen en heb al veel reclame gemaakt voor jullie. Ook aan mijn docent Frans heb ik alle gegevens doorgegeven voor studenten die problemen zouden hebben.

Nu luister ik bijna elke dag naar het Franse journaal. Mijn Frans wordt er alleen maar beter op.

Verbeke Roel

Fleet and Technical Manager, BM-VERHUUR, The Cat Rental Store

Bij deze wil ik het volledig team nogmaals van harte bedanken voor de manier waarop mijn opleiding is verlopen.

Alles was tot in de puntjes verzorgt, van het begin tot het einde. De proffesionele manier waarop de lessen werden aangepakt hebben me heel goed geholpen om mijn frans te verbeteren.

Ik hoop dat ik in de toekomst nog wat tijd kan vinden om mijn niveau nog wat te verhogen bij jullie.

Bedankt en hopelijk tot ziens.

Maarten van Oort

BTC Technology Centre, Netherlands

Ik zou graag willen zeggen dat deze cursus mij erg goed bevallen is. Ik heb in 1 week meer Frans geleerd dan gedurende 3 jaar op de middelbare school. Ik vond Frans een verschrikkelijk vak op school en was destijds dan ook erg blij dat ik andere vakken dan Frans kon kiezen. Deze 'afkeer' van Frans is mij jaren bijgebleven, eigenlijk tot vorige week.

De lesmethode die DialoguE hanteert is zo ongeveer het tegengestelde van de methoden die op scholen in Nederland worden gebruikt. Van het 'stampen' van woordjes en een overdaad aan grammatica wordt niemand blij, maar daartegen van het verplicht spreken in het Frans, ondersteund door een toegespitste hoeveelheid grammatica, heb ik zeer veel geleerd. De individuele lessen stimuleren het spreken in het Frans enorm en dat resulteert weer in veel minder remmingen om ook in het openbaar Frans te spreken.

Dat, gecombineerd met de professionaliteit van de leerkrachten, de aangename sfeer en de gastvrijheid bij Dialogue hebben ertoe geleid dat ik het weer leuk vind om (te proberen) in het Frans te praten. En dat gaat dan ook steeds beter.

Ik hoop dat mijn commentaar ertoe zal leiden dat meer mensen zich zullen aanmelden voor jullie uitstekende cursus.

Met vriendelijke groeten,

Joffrey Willem

Real Software Retail Divisie

Beste allen,

Bedankt voor de intensieve taalcursus Frans. Deze training leerde me vooral waar mijn tekortkomingen liggen in het Frans (begrijpen, reproduceren en de taalnuances in expressies).

Met behulp van de herhaling tijdens de individuele lessen en de 'op maat'-CD ben ik ervan overtuigd dat ik binnen de kortste keren nog verdere vooruitgang zal boeken.

Ik zal zeker collega's en/of vrienden aansporen om ook deze lessen te volgen!

Veel succes verder en nogmaals bedankt.

 

PS1: doe de groeten aan alle trainers aub !!!!

PS2: nogmaals proficiat een uw vrouw voor het zeer lekkere eten en de goede zorgen.

Miriam Langelaan

Ik vond de week die ik bij jullie heb doorgebracht echt hartstikke leuk en leerzaam. Voor mij was het al de vierde keer dat ik naar een intensieve taaltraining ging, maar bij jullie was het gewoon het allerleukste.

De lessen waren zo goed op mij afgestemd, alles was toegespitst op mijn -niet allerdaags- vakgebied. Er waren videobanden verzameld speciaal met onderwerpen die ik belangrijk vond, de leraressen waren erg goed, en het eten......was gewoon té lekker.

Ik heb echt genoten! En mijn frans werd steeds beter, aan het eind van de week had ik ook veel meer zelfvertrouwen met spreken. Van 08.10 tot 22.30 was ik bij jullie bezig met de franse taal. Nu ben ik begonnen met de lerarenopleiding frans, in deeltijd. (...)

Peter Lechat

Rental Store Manager

Ik wil u nogmaals bedanken voor de zeer positieve intensieve training frans die ik heb kunnen volgen bij u te Spa.

De ontvangst en het verblijf was zeer aangenaam.

Het systeem die gebruikt wordt voor de training zelf is zeer goed alsook uw medewerkers die zeer gemotiveerd zijn.

Ik had reeds verschillende trainingen gevolgd maar heb echt veel progressie gemaakt vorig week bij DialoguE.

A.B.M. Verzijlbergh

Directeur Woningstichting Sint Servatius Maastricht

Een methode die dankzij een stevige basis van het 'schoolfrans' samen met de 'oefenstof' van het werk mij binnen een week in staat heeft gesteld met mijn Luikse gesprekspartners rechtstreeks en succesvol te communiceren.

Jean-Pierre Bohez

BOHES bvba, Best Of Home Entertainment Systems

De week bij u doorgebracht in DialoguE was een ervaring van uitzonderlijk gehalte.

Het professionalisme waarmee de Franse taal bijgebracht wordt, en de onderdompeling in alle facetten van het dagelijks leven is een verrijking van de taalkennis zonder weerga en bijzonder efficiënt.

Nogmaals mijn gemeende dank voor hetgeen gepresteerd werd.

Ria Van Deyck

Vadera, Aartselaar

Mijn keuze was twee weken intensieve taalcursus Frans.

Bij DialoguE is er een goede en efficiënte methode om in de Franse taal te communiceren. Men bereikt op korte termijn goede resultaten.

Laurens Meijers

Oud-directeur, Gemeentelijke Sociale Dienst, Amersfoort

Een voortreffelijke cursus!

Ir. D.J. Venderbos

President, DSM Fine Chemicals

Ik denk nog regelmatig met genoegen terug aan de beide cursusweken die ik doorbracht bij DialoguE. In mijn contacten met franstalige bedrijven trek ik regelmatig profijt van de intensieve en effectieve onderdompeling in de franse taal tijdens die genoemde twee weken.

Wat me bijzonder aanspreekt, ook als ik terugkijk, is de strikt individuele aanpak die inspeelt op de mogelijkheden en behoeften van de betreffende client. Door de inbedding van de lessen in het normale leven van alledag van een franstalige familie ontstaat naast kennis van het vakjargon ook de mogelijkheid om ‘over koetjes en kalfjes’ te leren praten, maar dan in het Frans!

Tot slot wil ik niet onvermeld laten de goede en gezellige gezamenijjke maaltijden en de vakkundige wijnkeuze. Samenvattend ben ik ervan overtuigd dat DialoguE een uitstekend produkt biedt tegen een zeer concurrerende prjjs.

Raymond Hermens

Philips Car Systems

Door het individuele karakter van de kursus was het mogelijk de onderwerpen zodaning te kiezen, dat deze optimaal passen bij mijn persoonlijke werksituaties waarvoor franse taal gebruikt wordt. Ook de specifieke aspecten van de taal die gewenst waren, kregen tijdens de lessen voldoende aandacht. Metname de spreekvaardigheid en het volgen van discussies waren een van de belangrijkste punten waarin ik vooruitgang wilde boeken.

De terughoudendheid om zelf te converseren in het Frans werd snel weggenomen zodat aI spoedig gesprekken en discussies in het Frans mogelijk waren.

Door het intensieve karakter van deze kursus is het mogelijke gebleken op korte terrnijn een gedegen voomitgang te boeken.

Reeds eerder had ik een poging ondernomen om de kennis van de franse taal te bevorderen, door deelname aan een kursus die gedurende twee uur per week voor het personeel wordt gegeven. Door de vele interrupts, die vaak een hogere prioriteit hebben, was het niet mogelijk deze cursus met enige continuiteit te volgen. Twee weken intensief kursus heeft als voordeel dat men zich volledig kan concentreren, en het maximale opname vermogen volledig benut kan worden.

Het instituut DialoguE is een kleine onderneming die slechts een beperkt aantal studenten gelijktijdig kan huisvesten. Hierdoor wordt de indivuduele aandacht voor de studenten gewaarborgd. Ook de prettige en vooral de rustige omgeving, de aangename huiselijke sfeer en de excellente keuken in Villa Sylvania maken het verblijf tot een waar genoegen.

Ik kan het instituut DialoguE eenieder aanbevelen die weining tijd heeft en deze optimaal wil benutten voor het behalen van een maximaal resultaat.

Prof.dr. Wim H. de Jeu

Open universiteit , Heerlen.

Na deze week ben ik ervan overtuigd dat het unieke persoonlijke systeem zoals dat bij DialoguE in de praktijk gebracht wordt, buitengewoon effectief is.

Daardoor wordt ook bereikt dat de geïnvesteerde tijd een maximaal rendement oplevert. Eigenlijk is het toch zo dat ieder uur dat groepsgewijze aan een taal gewerkt wordt, voor het merendeel van de deelnemers een verminderde activiteit (en dus rninder rendement) betekent.

Dat is precies wat bij DialoguE vermeden wordt ! Voeg daarbij de mogelijkheid - of liever de noodzakelijkheid ~ zelf onderwerpen aan te geven waarmee gewerkt wordt, en er ontstaat een optimale gelegenheid op persoonlUke wijze vorderingen te maken. Terecht wordt daarbij ook de nadruk gelegd op luister- en spreekvaardigheid van het dagelijkse Frans.

Direct al tijdens de eerste weken van mijn verblijf in Grenoble heb ik tot mijn plezier ervaren dat het geleerde inderdaad nauw aansluit bij de dagelijkse praktijk. De hele sfeer en verzorging in Villa Sylvania, gedragen door alle betrokkenen, sluit nauw aan bij de methode en draagt zo bij tot het gewenste resultaat. In de filosofie van DialoguE is dat eigenlijk vanzelfsprekend, maar daarom niet minder belangrijk.

Ik beveel Dialogue dan ook van harte aan bij een ieder gedurende een korte intensieve periode zijn Frans op een optimale manier wil verbeteren.

C.J. Leussink

van de weijer & leussink notarissen

De vorige week heb ik als zeer bijzonder ervaren. Met gemengde gevoelens ging ik op weg naar een week lang intensief cursus lopen in mijn favoriete taal, het Frans. Maar jullie hebben zorggedragen voor een uitstekende opvang, waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelde.

De opzet van de cursus en het gezamenlijk doorbrengen van de schaarse vrjje ti]jd, bracht je ertoe in het Frans te denken en te dromen. Het is gebleken dat je op zo’n wijze snel vooruitgang boekt. Zoals ik al mondeling gemeld heb, zal ik zeker nog een keer - op niet al te lange termijn - een vervolg cursus lopen.

Hans de Vos

Account Manager, Van der Meulen-Halleum B.V.

De gehele sfeer en de permanente aandacht voor datgene waar ik hier voor was, het kennismaken met en het leren van de Franse taal, heb ik als heel plezierig ervaren.

Hugo Moeremans

Manager, VIBA N.V.

Talenkennis is een belangrijk punt voor onze firma.

De Franse taal is onontbeerlijk in commerciële funkties in België. Voor het aanleren of het verbeteren van deze Franse taal is het belangrijk goede systemen te vinden die zowel onze medewerkers als onze firma ten goede komen.

Het systeem DialoguE heeft ons geleerd dat onze medewerkers op een gemotiveerde, beroepaangepaste wijze hun Frans taal hehben geperfectionneerd.

Wij zullen niet nalaten deze positieve resultaten ten gepaste tijden mee te delen aan collega’s en vrienden bedrijven.

J.W.G van Rosmalen

Plezierige Pleisterplaatsen (Tussen de Benelux en de Côte d’ Azur)

Hoewel men zich tegenwoordig op veel plaatsen met Engels kan redden, draagt wat meer dan schoolvaardigheid in het Frans grotelijks bij tot de vakantievreugde.

Een korte cursus met volledige ‘onderdompeling’ helpt enorm.

Informatie over zulke cursussen in Frankrijk is beschikbaar bij Tricolore, Den Haag. Tel. 070 3836666. Persoonlijk heb ik uitstekende ervaring met Institut DialoguE, 55 Route du Tonnelet in Spa, België. Tel. 0032 87793010.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com