UW GETUIGENISSEN OVER ONZE CURSUS ENGELS

VERKLARINGEN VAN DE DEELNEMERS OVER DIALOGUE CURSUSSEN ENGELS

Uw Getuigenissen

Jullie aanbod is zeer goed, het is een op maat van de 'leerling' gemaakt pakket en dat maakt het zo verrijkend en leerrijk.

Ik kwam als leek toe maar ben dank zij jullie cursus nu iemand met voldoende bagage om het wel te redden bij mijn engelssprekende zakenpartners.

Naast dit sterke aanbod was ook het familiale karakter van het logement met een superkeuken, het gezelschap, het vriendelijke woord, ... een aangename verrassing.

Het was zeer intensief maar meer dan de moeite waard!

Mijn zakenreis naar Signapore is heel goed verlopen en dit mede dankzij mijn opgekrikte vertrouwen door jullie cursus.

Chris Wolfcarius
Belgium
 

(top)


Op eigen initiatief heb ik een week lang (70 uur) een intensieve taalcursus gevolgd om mijn Engels een flinke booster te geven.

Mijn niveau was niet slecht maar er viel altijd wel wat aan te verbeteren. Ik had met name problemen met typische grammaticafouten. Daarnaast was mijn doel ook om meer het Engelse accent aan te leren.

Toen ik op een maandag begon had ik echt geen idee hoe ik er vrijdag voor zou staan. Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gedaan want mijn Engels is er met sprongen op vooruit gegaan. Met name mijn luistervaardigheid en typische Engelse uitdrukkingen zijn er op vooruit gegaan.

Ik heb nu veel meer vetrouwen om in het openbaar Engels te spreken. Het allermooiste vind ik dat er zo'n perfecte analyse wordt gemaakt aan het begin van de cursus en na de cursus je een zeer goede evaluatie mee naar huis krijgt. Je weet precies wat je valkuilen zijn en waar je meer aandacht aan moet besteden om je Engels te blijven verbeteren.

Ik vond het een zeer leerzame en aangename week, ik kan het iedereen aanraden. Maar zorg er zelf dan ook echt voor dat je zo min mogelijk wordt gestoord door werk of het thuisfront. Je komt er tenslotte om Engels te leren. Succes!

Deborah Cabau
HR Consultant 
HOLLAND
 

(top)


Dialogue Angloscene …… een unieke ervaring. De totale afzondering en het intensieve karakter van de training zijn hét middel om in korte tijd de kennis van de engelse taal enorm uit te breiden.

Van het ontbijt tot het naar bed gaan wordt op een veelzijdige wijze invulling gegeven aan de studie die volledig op de individuele cursist is afgestemd. Dialogue Angloscene neemt eventuele drempels weg geeft het zelfvertrouwen dat nodig is om de taal te spreken.

Gecombineerd met de hartelijkheid en uitstekende verzorging is dit een absolute aanrader!

Ben Kok,
Manager,
Amend,
The Netherlands
 

 

(top)


 

" De doelstellingen waren het activeren van de passieve kennis van de woordenschat en correct toepassen van de zin-structuren. Het was voor mij een zeer intense en zware week. Nu weet ik waar ik fouten maak en kan me zelf corrigeren.

En wat nog belangrijker is, bij de start van de cursus had ik weinig of geen zelfvertrouwen, nu durf ik het aan om Engels te spreken ! Het zelfvertrouwen is er en dit was wat ik nodig had om verder te kunnen gaan".

Marijke Spooren
Belgium
 

(top)


Een ideale manier om weggezakte taalvaardigheden te laten herleven:
Gedegen prive onderricht in een huiselijke sfeer, met als slaapmutsje een Engelse film op DVD.

Cees Polderman
Architect,
Holland
 

(top)


 

"De meest intensieve training die ik ooit heb gevolgd. Je hapt naar adem na een week volledige onderdompeling in de materie, maar je talenkennis maakt een sprong vooruit."

Philip Meulenberghs,
Council of the European Union
 

(top)


"Voor ik bij Dialogue-Angloscene terecht kwam, was Engels niet meteen mijn favoriete taal. Ik vond het tijdens mijn jeugd één van de vervelendste vakken en het resultaat was er dan ook naar. Nu weet ik dat mijn aversie niet met de taal te maken had, maar wel met de personen die de lessen gaven. Engels is onontbeerlijk in de firma waar ik werk, dus ik vond dat er dringend iets gedaan moest worden en zo kwam ik bij Dialogue-Angloscene terecht.

Het eerste wat me opviel bij Dialogue-Angloscene was de warme ontvangst. Het ging er niet schools of stijf aan toe, ik voelde me dadelijk thuis. De lessen waren heel gevarieerd en het pedagogisch materiaal werd doelgericht gekozen, in samenspraak met de student en volledig afgestemd op de interesses en noden van de student. We staken vooral veel tijd in de vakwoordenschat die ik dagelijks nodig heb binnen de firma; zo kon ik mijn vakjargon opmerkelijk verbeteren op 2 weken tijd.

Ook kreeg ik een heleboel interessante tips mee die mij ook na mijn lessen nog enorm zullen helpen. Je merkt dat de lesgevers echt met hart en ziel hun energie in de student steken en dat werkt enorm aanmoedigend. Ik ben heel tevreden over mijn intensieve training en heb dan ook Dialogue-Angloscene aan de rest van mijn collega's aangeraden."

Els Schelfhout,
Sales Assistant,
NYNAS

(top)


"Een doorgedreven training op maat in een professioneel en aangenaam kader. Een onderdompeling in de Engelse taal en cultuur. Een frisse en verrassende belevenis, zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van de taalkennis die in een minimale tijdsspanne een enorme uitbreiding neemt dankzij de gedrevenheid en de toewijding van ervaren begeleiders".

Christel Vastenavont,
BELGACOM

(top)


"Mijn engels was ronduit slordig. Ik kon mezelf uitdrukken en iedereen verstond me, maar de engelstaligen keken wel vaak raar op. Ik wist niet waarom. Mijn belletje ging rinkelen toen ik buisde voor mijn examen in de hogeschool. Ik had ooit eens gehoord dat Minister Louis Michel in één week vlot en correct had leren spreken bij Dialogue-Angloscene. Na wat informatie was ik ingeschreven bij Dialogue-Angloscene. Een week hard werken heeft enorm veel opgeleverd. Mijn examen in tweede zit verliep vlot en ik slaagde. Ik ging op reis en ik kon mij uitdrukken zonder dat engelstaligen vreemd keken naar me. En zo'n effect in amper één week tijd kan je, volgens mij, enkel maar bekomen door intensieve persoonlijke training met native speakers. Ik heb de perfecte leer-"school" (alhoewel ik het meer familie noem) gevonden: Dialogue-Angloscene! Ze zien mij daar zeker nog terug."

Marion Maes,
Student,
Leuven,
België
 

 

(top)


 

 
 
website gemaakt door dyzyx.com